Церковный православный календарь 2014. Православные знакомства бесплатные объявления

    Молитва вдовы о защите. Составлена равноапостольной княгиней Ольгой

Молитва благодарения о всяком благодеянии Божием

Молитва благодарения о всяком благодеянии Божием

Господи Иисусе Христе, Боже наш! Боже Всякаго милосердия и щедрот, Его же милость безмерна и человеколюбия неизгладимая пучина! Ко Твоему величеству припадающе, со страхом и трепетом, яко раби недостойнии, благодарение Твоему благоутробию о Твоих благодеяниях, на рабех Твоих (на рабе Твоем, на рабе Твоей) бывших, ныне смиренно приносяще, яко Господа, Владыку и Благодетеля, славим, хвалим, поем и величаем и, припадающе, паки благодарим. Твое безмерное и неизреченное милосердие смиренно моляще. Да якоже ныне моления рабов Твоих прияти и милостиво исполнити сподобил еси, и во предняя в Твоей и искреннего любви и во всех добродетелях преспевающих Твоя благодеяния всех верных Твоих получити, Церковь Твою Святую и град сей (весь сию, обитель сию), от всякого злаго обстояния избавляя и мир и безмятежие тем даруя.

Тебе со безначальным Твоим Отцом и Пресвятым, и Благим, и Единосущным Твоим Духом во Едином Существе славимому Богу, всегда благодарения приносити и преблагая глаголати и воспети сподобна:

Слава Тебе, Богу, Благодетелю нашему, во веки веков. Да якоже ныне моления рабов Твоих прияти и милостиво исполнити сподобил еси, и во предняя, Церковь Твою Святую и град сей от всякаго злаго обстояния избавляя и мир и безмятежие тем даруя, сподобиши всех верных Твоих, в Твоей искренняи любви и во всех добродетелех преспевающих, Твоя благодеяния получити, Тебе же со Безначальным Твоим Отцем, и Пресвятым, и Благим, и Единосущным Твоим Духом, во Едином Существе славимому Богу, всегда благодарение приносити и преблагая глаголати и воспети: Слава Тебе, Богу, Благодетелю нашему, во веки веков.

Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100

    Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100